QUOTES PER SER SOCI DE LA SOMIB (2013)

:

Les quotes es paguen en un únic pagament anual i l'import de les mateixes aprovat en reunió de la Junta Directiva serà:

Quota estandard: 25 / any: persones majors de 18 anys que no tenguin dret a quota reduïda.

Quota reduïda: 15 € / any  : jubilats, estudiants, aturats i membres col·legiats del Col·legi de Geògrafs (requereix acreditació de la condició d’estudiant, aturat o de col·legiació, respectivament).

Soci Institucional: 100 € / any: Institucions que vulguin col·laborar amb la tasca de la SOMIB.

 

Per fer-se soci de la SOMIB s'ha d'haver emplenat la butlleta d'inscripció (si no has estat mai soci), enviat la butlleta degudament emplenada al correu de la SOMIB (somib.meteo@gmail.com)i fer l'ingrés de la quota anual de soci en el número de compte que figura a la butlleta d'inscripció.

 


COM A SOCI DE LA SOMIB:

- Tindràs descomptes del 40-50% en els cursos organitzats per la SOMIB i pel col·legi Oficial de Geògraf de les Illes al llarg del 2012.

- De igual forma, tindràs descompte en aquells events, xerrades o congressos en els quals la SOMIB hagi arribat a un acord amb la entitat organitzadora.

- Rebràs en format electrònic de forma gratuïta la Revista RISSAGA (2-3 núm cada any).

- Obtindràs assessorament gratuït en la instal·lació i revisió de l’estat d’estacions meteorològiques automàtiques.

- Tindràs dret a l’assistència i al vot en les assemblees de socis.

- Contribuiràs a que la SOMIB pugui instal·lar estacions meteorològiques en llocs clau de les Illes i que subministri dades meteorològiques de qualitat per internet.

- Formaràs part d’un grup d’afeccionats i observadors meteorològics de les Illes Balears, el qual te representarà i serà la teva veu davant institucions públiques i privades relacionades amb la nostra afecció. (“La unió fa la força”).

- Obtindràs altres beneficis que puguin resultar de la firma de nous convenis entre la SOMIB i altres entitats al llarg del 2012.

- Estaràs aportant el teu granet de sorra per la consolidació d’una associació d’afeccionats a la meteorologia a les nostres Illes.